Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Ivedi çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme iye bir yapı elemanıdır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği üzere; yurtiçinde iş veren uluslar arası üretimlardan da yangın kapıları temin edilebilir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan enikonu malzeme kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı ciğerin sac kalınlığı 1.0 mm yahut daha yağsız kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını gayrı ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara hatırlamak mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız stabil evetğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın yönetmeliğine şayeste bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Bu anlamda yangın merdivenleri tehlikeli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile iye olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Uzay Yangın olarak binalarınıza yapılacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Tüm yangın kasası ve kanatları ali lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında yapılabilecek sıva onarımı ve boya meslekleri sayesinde baplar hüsran görmez.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir muhatara simultane kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını esenlayacak örgüda olmalıdır.

Merdivenin genişliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın şayeste standartlara ve yönetmeliklere makul olup olmadığını belirlemek için etiket ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapları; son not sağlıklı ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında ömür Yangın Merdiveni Kapısı alanlarında namına makam bulur. Doğruluk bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında birinci sınıf bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Test esnasında bapnın göstermiş olduğu performansa fallarak testi fail müessesş tarafından bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok giranbaha hale getirmiştir.

Report this wiki page